Retourneren
Retourneer binnen 7 dagen uw product en u ontvangt het aankoopbedrag terug op uw rekening. Het product moet ongebruikt en onbeschadigd zijn. De kaartjes dienen aangehecht te zijn aan het artikel zodra het artikel retour wordt gestuurd. Het passen van een product is uiteraard wel toegestaan.

U kunt uw bestelling retourneren , daarvoor dient u het retourformulier en aankoopbewijs dat bij uw bestelling zat mee te nemen. Bij de inname van uw retour ontvangt u een ontvangstbewijs.
Het duurt ongeveer 5 dagen voordat het pakket retour is gekomen i.v.m. de interne vrachtroute. Nadat wij het pakketje retour hebben ontvangen zullen wij binnen 5 tot 10 werkdagen het geld aan u credite-ren.

Het is alleen mogelijk om uw bestelling per post te retourneren. Voeg hier eveneens het retourformulier bij. Gebruik hiervoor zoveel mogelijk de originele verpakking en meegeleverde retoursticker. Ontbreekt de retoursticker? Stuur dan uw bestelling terug naar:

Sylwia’s
Postbus 23,
9450AA Rolde

Wilt u er zeker van zijn dat uw bestelling bij ons aankomt en bewijs hebben dat u het pakket heeft afgeleverd? Breng het pakket dan naar een Post NL punt. Hier krijgt u een bewijs van afgifte mee. Bewaar deze goed, dit is namelijk uw garantie bewijs. Wij raden aan dit bewijs pas na terugbetaling weg te gooien.

Ter bevestiging van ontvangst van het pakketje zult u van ons een retourbevestiging krijgen via de e-mail.
Zodra wij u pakket hebben ontvangen storten wij het geld binnen 5-10 werkdagen terug uw rekening .
Hierna zult u een aangepaste rekening ontvangen of de rekening zal komen te vervallen.

Download Retourformulier